خوش آمدید!

با تشکر از مشاهده انجمن گفتگوی ایرانی پاتوق در صورت تمایل برای استفاده از تمامی امکانات انجمن ثبت نام نمایید.

همین حالا ثبت نام کن!

طرز تهیه برگر فرانسوی

DaniyaL

SpeciaL
عضو کادر مدیریت
مدیریت
8/27/20
411
طرز تهیه برگر فرانسوی,نحوه پخت برگر فرانسوی

نحوه پخت برگر فرانسوی



مواد لازم برای 4 نفر برای برگر فرانسوی :

آب پیاز 50 گرم
سس کچاپ 50 گرم
خردلیک قاشق سوپخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
سیر ساطوری کردهیک حبه
راسته و فیله گوساله (چرخ کرده)500 گرم
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
نان همبرگر4 عدد
کاهو و گوجه فرنگیبه میزان لازم
پنیر گودا4 ورق
پیاز حلقه ای تفت داده1 عدد کوچک
ریحانیک دسته کوچک
سیب زمینی سرخ کردهبه میزان لازم


طرز تهیه برگر فرانسوی :

آب پیاز، سس‌ها،‌ نمک، فلفل و سیر را با یکدیگر مخلوط کرده و به گوشت اضافه کنید و ورز دهید.



آن گاه بار دیگر گوشت را با دنده ریزتر چرخ کنید تا کاملاً یکدست شود.


حالا گوشت را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس هر بار قدری از گوشت را برداشته، در دست فرم دهید و در تابه مناسبی با روغن سرخ کنید.



سپس نان ها را باز کنید و به ترتیب کاهو، گوجه، برگر سرخ کرده، پنیر گودا، پیاز و ریحان را بچینید و در صورت تمایل با سیب‌زمینی و ریحان بیارائید.
 
بالا پایین