- 8/25/20
- 197
تاریخ انتشار: 22 / آذر / 1398
نویسنده: احمد جعفری

مرغ سوخاری از پرطرفدارترین انواع فستفودهاست؛ اما نیازی نیست برای هربار خوردن مرغ سوخاری، به رستورانها و فستفودیها بروید. در کاغذرنگی میتوانید طرز پخت مرغ سوخاری خانگی را یاد بگیرید و برای تجربه طعم ناب این غذای دوست داشتنی خودتان دست به کار شوید.
مواد موردنیاز
طرز تهیه مرغ سوخاری
برای پخت مرغ سوخاری باید مراحل زیر را قدم به قدم پیش ببرید.
مرحله اول
پیش از هرچیز کره و سس تند را در یک کاسه مخلوط کنید. برای این کار لازم است کره را در محیط اتاق قرار دهید تا هم دمای محیط شده و بهراحتی با فلفل مخلوط شوند. سپس تکههای مرغ را در آن ریخته و درب ظرف را بپوشانید. این مخلوط را برای مدت یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید تا مرغها به قدر کافی مزهدار شوند.
مرحله دوم
در یک ظرف بزرگ آرد، فلفل، نمک و پودر پاپریکا را با هم مخلوط کنید. دو یا سه قطعه مرغ را درون ظرف بگذارید و به خوبی آن را با مواد آغشته کنید. تکههای مرغ را از ظرف بیرون آورده و آرد اضافی روی پوسته مرغ را پاک کنید. این کار را با بقیه تکههای مرغ نیز انجام دهید.
مرحله سوم
روغن را بهمقداری در ماهیتابه بریزید که حداقل دو سانتیمتر از کف ماهیتابه با روغن پر شود. روغن درون تابه را از قبل در دمای 125 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. سپس شعله گاز را زیاد کنید تا دمای روغن به 190 درجه سانتیگراد برسد.
مرحله چهارم
تکههای مرغ را درون تابه بریزید، توجه داشتهباشید اگر روغن به مقدار کافی داغ نباشد، رنگ مرغ تیره میشود. پس مطمئن شوید روغن بهقدر کافی داغ باشد. درب ماهیتابه را بگذارید. مدتزمان موردنیاز برای سوخاری شدن مرغها با شرایط بالا 6 الی 10 دقیقه است.
مرحله پنجم
بعد خارج کزدن مرغها از تابه، آنها را روی یک حولهکاغذی که از قبل درون بشقاب گذاشتهاید، بچینید تا روغن اضافه را جذب کند. موقع میلکردن میتوانید مقداری پورد سیر روی آنها بپاشید.
بعضی افراد قبل از سرخکردن مرغ، آن را میپزند. دستور پخت بالا احتیاجی به پخت مرغها ندارد و میتوانید بهراحتی آنها را سرخ کنید.
مرغ سوخاری به روشهای زیادی تهیه میشود. اگر روش بهتری برای تهیه این غذا میشناسید، آن را با ما بهاشتراک بگذارید.
منبع:کاغذرنگی
نویسنده: احمد جعفری

مرغ سوخاری از پرطرفدارترین انواع فستفودهاست؛ اما نیازی نیست برای هربار خوردن مرغ سوخاری، به رستورانها و فستفودیها بروید. در کاغذرنگی میتوانید طرز پخت مرغ سوخاری خانگی را یاد بگیرید و برای تجربه طعم ناب این غذای دوست داشتنی خودتان دست به کار شوید.
مواد موردنیاز
- 1 کره بزرگ
- 2/1 سس قرمز تند
- دو مرغ 1.6 یا 1.8 کیلویی که به 8 قسمت برش داده شدهاست
- 560 گرم آرد
- 1 قاشق غذاخوری پودر پاپریکا شیرین
- 1 قاشق غذاخوری نمک
- 1 قاشق غذاخوری فلفل سیاه تازه خرد شده
- روغن سرخ کردنی بهمقدار نیاز

طرز تهیه مرغ سوخاری
برای پخت مرغ سوخاری باید مراحل زیر را قدم به قدم پیش ببرید.
مرحله اول
پیش از هرچیز کره و سس تند را در یک کاسه مخلوط کنید. برای این کار لازم است کره را در محیط اتاق قرار دهید تا هم دمای محیط شده و بهراحتی با فلفل مخلوط شوند. سپس تکههای مرغ را در آن ریخته و درب ظرف را بپوشانید. این مخلوط را برای مدت یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید تا مرغها به قدر کافی مزهدار شوند.
مرحله دوم
در یک ظرف بزرگ آرد، فلفل، نمک و پودر پاپریکا را با هم مخلوط کنید. دو یا سه قطعه مرغ را درون ظرف بگذارید و به خوبی آن را با مواد آغشته کنید. تکههای مرغ را از ظرف بیرون آورده و آرد اضافی روی پوسته مرغ را پاک کنید. این کار را با بقیه تکههای مرغ نیز انجام دهید.
مرحله سوم
روغن را بهمقداری در ماهیتابه بریزید که حداقل دو سانتیمتر از کف ماهیتابه با روغن پر شود. روغن درون تابه را از قبل در دمای 125 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. سپس شعله گاز را زیاد کنید تا دمای روغن به 190 درجه سانتیگراد برسد.
مرحله چهارم
تکههای مرغ را درون تابه بریزید، توجه داشتهباشید اگر روغن به مقدار کافی داغ نباشد، رنگ مرغ تیره میشود. پس مطمئن شوید روغن بهقدر کافی داغ باشد. درب ماهیتابه را بگذارید. مدتزمان موردنیاز برای سوخاری شدن مرغها با شرایط بالا 6 الی 10 دقیقه است.
اگر پساز سپری شدن زمان موردنیاز، قسمتی از مرغها سرخ نشده بود، میتوانید آنها را با انبر بچرخانید تا کامل سوخاری شود.

مرحله پنجم
بعد خارج کزدن مرغها از تابه، آنها را روی یک حولهکاغذی که از قبل درون بشقاب گذاشتهاید، بچینید تا روغن اضافه را جذب کند. موقع میلکردن میتوانید مقداری پورد سیر روی آنها بپاشید.

بعضی افراد قبل از سرخکردن مرغ، آن را میپزند. دستور پخت بالا احتیاجی به پخت مرغها ندارد و میتوانید بهراحتی آنها را سرخ کنید.
مرغ سوخاری به روشهای زیادی تهیه میشود. اگر روش بهتری برای تهیه این غذا میشناسید، آن را با ما بهاشتراک بگذارید.
منبع:کاغذرنگی